Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kycklingsallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En snabb sallad med spännande smaker. Innehåller endast 230 kcal/port!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga nudlarna enl anvisningen på förpackningen. Spola dem i kallt vatten och låt dem rinna av. Lägg dem i en stor skål och klipp dem i mindre bitar.
  2. Fräs ingefäran i oljan i en wokpanna. Lägg i kycklingen som du strimlat i mindre bitar och fräs på ganska stark värme tills den fått fin färg. Häll i sojan och fräs en halv minut.
  3. Blanda i kycklingen i nudlarna och rör i övriga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.