Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och whiskymarinerad benfri kotlettrad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Köttet blir allra godast om det får ligga i marinad innan det grillas. 1-2 timmar kan räcka, men gärna längre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 16 skivor.
  2. Blanda alla ingredienser till marinaden i en bunke, utom salt och peppar. Lägg i köttskivorna och marinera minst 1-2 timmar (helst 6-8 timmar). Tänd grillen. Ta upp köttet, salta och peppra och grilla 2-3 minuter på varje sida.
  3. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mikkos40 12 augusti 2008

    Den är ska jag testa på grillen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.