Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtspäckad Kotlettrad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Saftigt, smakrikt och gott. Vill man inte ha potatis eller ris så är Italiensk grönsaksröra suverän till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º och ta fram en ugnsfast form. Kör örtkryddorna tillsammans med vitlök och olja i matberedare eller mixer till en slät smet.
  2. Använd en matkniv till att göra lillfingertjocka hål här och där i köttet. Fyll hålen med örtblandningen. Gnid in köttet med salt och peppar och stick i en köttermometer. Fettsidan upp i ugnsfast form och sätt in i nedre delen av ugnen och stek tills termometern visar 75º eller ca 1 1/2 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.