Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskfylld chiabatta

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Vi använder oss av 1% fraiche så blir det en kalorilätt bulle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint. Skala och grovriv moroten. Lägg det i en skål och häll kokande vatten över . Låt det stå några minuter. Häll bort vattnet och skölj grönsakerna i kallt vatten. Låt strimlorna rinna av ordentligt.
  2. Låt tonfisken rinna av. Dela den i mindre bitar. Rör samman fraichen med kaviar. Rör ner tonfisken.
  3. Dela brödet och fördela kålröran över. Lägg tonfisken ovanpå.
  4. Toppa med gurkskivor, rödlöksringar och färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.