Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hur god som helst! får jämt göra den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka äggen. De ska vara hårdkokta.
  2. Öppna tonfiskburken töm den på vätskan, häll den i en mellanstor bunke, öppna majsen töm även den på vätska. Häll över majsen i bunken. Hacka gurkan, häll i gurkan i bunken.
  3. Häll i majonnäsen, blanda, tycker du att det blir för torrt häll på mer majonnäs. Skala äggen, ta bort gulan, hacka ägget och häll i bunken, Blanda.
  4. voila du har en toppen god röra!
  5. Ha en god baguette till eller kanske bakad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.