Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskröra med ägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till bakad potatis eller även som pålägg eller på buffébordet kanske.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka och hacka äggen. Finhacka rödlöken och gräslöken.
  2. Låt tonfisken rinna av och blanda den med äggen, rödlöken och gräslöken. Pressa och rör ner vitlöksklyftan tillsammans med övriga ingredienser. Salta och peppra. Garnera med tomater, rödlöksskivor och gräslök.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 10 augusti 2011

    Mycket god röra. Använde den som fyllning i en smörgåstårta, utan vitlöksklyftan. Blev mycket omtyckt. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.