Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel tonfisksallad med grönsaker och ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och hacka grönsaker i bitar. Koka under tiden grönsaksblandningen och riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda därefter ihop de färska och de kokta grönsakerna med varandra.
  2. Häll av tonfisken, blanda den och riset med grönsakerna.
  3. Servera med någon god dressing (ex. Rhode Island).

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kimaze 15 februari 2012

    den här salladen blir det på bordet i dag. Kokar även några ägg, jättegott till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.