Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toscansk bönsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den här soppan är gjord på cannellinibönor och smaksatt med salvia, vitlök och parmesan. Tips! Ringla en god olivolja över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Rosta brödtärningarna i 8 minuter. Vänd efter halva tiden.
  3. Värm olivolja i en tjockbottnad kastrull, lägg i röd- och vitlökshacket och tillsätt salviabladen. Fräs på svag värme utan att löken tar färg. Lägg i bönorna, tomatpurén och buljongen. Sjud på svag värme.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Ta ut lite av bönorna och kör resten med handmixer eller i matberedare till en krämig soppa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.