Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tranbärs- och chokladrutor

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Hittar du inte färska eller frysta tranbär kan du alltid testa torkade bär. Ur "Kladdiga kakor" av Claes Karlsson.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Smörj en rektangulär bakform som rymmer ca 1 liter.
  2. Smält smör och choklad och rör om tills all choklad smält. Tillsätt socker, ägg och tranbär. Häll eller sikta i mjölet och rör om ordentligt. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Låt svalna före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.