Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tranbärsgriljering till julskinka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En väldigt god griljering som passar underbart ihop med julskinkan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka tranbären. Blanda äggulan med senap och tranbärsjuicen. Vänd ner hälften av tranbären.
  3. Torka av skinkan med hushållspapper. Pudra majsstärkelsen på fettet och bred sedan på tranbärssmeten. Toppa med resten av tranbären.
  4. Griljera i nedre delen av ugnen 10-15 minuter, så att griljeringen får fin färg. Ta ut och låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.