Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Trancherad lax på spenatbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna laxrätt är lite exotisk med sin japansk-inspirerade vinägrettsås och känns absolut lyxig att servera.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ihop vinägretten.
  2. Fräs bladspenaten (hel) hastigt i olivolja, salta & peppra. Halstra laxen 3-4 min på varje sida, salta & peppra
  3. Tranchera laxen (den skall vara lite rå i mitten) Lägg upp spenaten och lägg laxen ovanpå. Häll vinägretten över fisken.
  4. Pressad potatis är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.