Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunisisk ugnsomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Väldigt god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skala och skär potatisen i småbitar och fritera den. Hacka löken och stek den hastigt för sig. Hacka persiljan. Blanda allt med ägg, ströbröd, riven ost, salt och peppar. Häll smeten i en smord ugnsform och sätt in mitt i ugnen cirka 30 minuter eller tills smeten stannat och omeletten fått fin färg.
  3. Servera omeletten skuren i skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.