Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunna ugnspannkakan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Alltid lika gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resten av mjölken. Vispa i ett ägg i taget och salta. Skär fläsket i tärningar.
  2. Ringla margarin i en långpanna, ca 30x40 cm. Lägg i fläsket och rör om. Stek fläsket i mitten av ugnen ca 10 min.
  3. Skinkan behöver inte stekas först. Häll pannkakssmeten i långpannan och grädda i mitten av ugnen 20–25 min. Lingonsylt och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.