Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrulle med Gubbröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En klassisk och lättfixad röra som avnjutes på ett lite annorlunda sätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka ägg och ansjovis, finhacka rödlöken och blanda med de övriga ingredienserna.
  2. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skiva potatisen i tunna skivor och lägg ut på tunnbröd, bred gubbröran ovanpå och rulla ihop och njut!
  4. Om man vill kan man också skära rullen i bitar och servera som tilltugg til fördrinken!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ClauDiva 27 mars 2008

    Mycket enkelt o gott! Vi hade detta som förrätt till påsk, den lär återkomma till midsommar helt klart. Det räckte o blev över så vi hade till frukost oxå dagen efter, kanon ; )

  • jen_has 26 februari 2012

    Jag tycker det var alldeles för mycket ansjovis för min smak. Det blev en väldigt stark smak av ansjovis. Så jag skulle halvera mängden. Annars är det ett väldigt enkelt recept för de som gillar mycket ansjovis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.