Näring/port
2163 kJ, 517 kcal
23,5 g protein
9 g fett
84,5 g kolhydrat
7,5 g fibrer
Instruktioner
- Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och mosa potatisen tillsammans med smöret. Blanda ner mjölk till önskvärd potatismoskonsistens. Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Strimla isbergsalladen.
- Stek lövbiffen i smör i en het stekpanna. Krydda med grillkrydda.
- Bred ut potatismos på tunnbröden. Strö över löken och salladen. Strimla lövbiffen och lägg på tunnbrödet. Klicka ut bostongurkan utefter ena kortsidan. Rulla ihop till en rulle från den sidan bostongurkan ligger. Linda om nedre halvan av rullen med smörpapper eller folie så inte något spills (och det blir lättare att äta).
- Skölj gurkan och skär den i stavar och servera till tunnbrödsrullen.
Publicerat den
14 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar