Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrulle med lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Näring/port 2163 kJ, 517 kcal 23,5 g protein 9 g fett 84,5 g kolhydrat 7,5 g fibrer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och mosa potatisen tillsammans med smöret. Blanda ner mjölk till önskvärd potatismoskonsistens. Smaka av med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Strimla isbergsalladen.
  2. Stek lövbiffen i smör i en het stekpanna. Krydda med grillkrydda.
  3. Bred ut potatismos på tunnbröden. Strö över löken och salladen. Strimla lövbiffen och lägg på tunnbrödet. Klicka ut bostongurkan utefter ena kortsidan. Rulla ihop till en rulle från den sidan bostongurkan ligger. Linda om nedre halvan av rullen med smörpapper eller folie så inte något spills (och det blir lättare att äta).
  4. Skölj gurkan och skär den i stavar och servera till tunnbrödsrullen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.