Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsgratinerade musslor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag satt och kände mig sugen på något gott. Då gick jag och tlttade i kylskåpet. Så kom den här rätten till.

Ingredienser

Instruktioner

Tina musslorna och lägg dem på ett ugnseldfast fat. Finhacka skinkan, löken och mosa avocadon. Vispa grädden. Blanda ihop den finhackade skinkan, löken, den mosade avocadon, peston och den vispade grädden. Lägg en klick av blandningen på varje mussla och strö över den rivna osten. Gratinera i 20 min 200 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.