Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnspannkaka med broccoli och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En variation på ugnspannakakan, 400 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ut mjölet i hälften av mjölken. Tillsätt salt, resten av mjölken och ägg.
  2. Dela broccolin i buketter och lägg dem i en smord ugnsfast form. Smula över ädelosten. Häll på äggsmeten.
  3. Grädda i 225 grader i 25 minuter.
  4. Servera med kokta sockerärtor till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.