Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt kycklingfilé med ratatouille

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Saftig kyckling med fransk grönssaksröra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör samman senapen med pressad citronsaft, dragon, salt och peppar.
  3. Lägg kycklingfilén i en lätt smord eldfast form. Bred senapsblandningen över den.
  4. Blanda samman hackad persilja, ströbröd och rivet citronskal och strö det över kycklingfilèn.
  5. Stek kycklingen mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills köttsaften är genomskinlig.
  6. Kärna ur paprikan och strimla den. Skala och skiva löken. Skär squashen i mindre bitar. Tärna tomaterna.
  7. Fräs lök och paprika i ytterst lite matfett tills löken är mjuk. Tillsätt squash, tomat, vatten, pressad vitlök, smulat lagerblad, oregano och salt.
  8. Låt allt puttra på svag värme under lock ca 10-15 minuter. Smaka av.
  9. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.