- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Passar perfekt för dig som äter enligt LCHF.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Smörj en ugnsfast form med olivolja och lägg i fiskfiléerna.
Salta och peppra. Täck med färska örter och pressa över citronen. Salta och peppra. Avsluta med att lägga en klick smör på varje filé. Ställ in i ugnen ca 15-20 min.
Ta bort örterna från fisken före servering.
- Koka upp vatten i en kastrull och ha i en buljongtärning. Lägg i blomkål och koka i 10 min eller tills den har mjuknat.
Häll av vattnet och mixa med stavmixer tills den blir slät. Blanda i crème fraiche och parmesanost. Salta och peppra.
- Koka upp vatten i en kastrull. Sänk värmen så att det småkokar och häll i vinäger. Kläck i äggen i det kokande vattnet - förslagsvis två åt gången. Koka 2-3 minuter (lös gula) 3-4 minuter (stelnad gula).
- Servera med en syrlig fänkåls- eller vitkålssallad.
Publicerat den
24 augusti 2012
Liknande recept
Skriv kommentar