Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekta getostgrönsaker

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott till grillat kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 225 grader
  2. Skala och skiva rotfrukterna. Lägg rotfrukterna på en bakplåtspappetäckt plåt. Ringla över olivolja, salta.
  3. Rosta rotfrukterna ca. 30 min. När det är 15 min kvar av stektiden smula över chevrén.
  4. Servera med grillat kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.