Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas goda rulltårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ät sakta och njut!

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa ägg och socker. 2. Tillsätt pot.mjöl, vaniljsocker och bakpulver. 3. 250 graderUng. 5 minuter i mitten av ugnen. Svalna på plåten. Fyllning: Blanda margarin (ej smält), florsocker, vaniljsocker, apelsinmarmelad, kakao och äggulan. Vänd upp kakan på ett sockrat smörpapper, när den svalnat Bred på fyllningen. Rulla ihop. Smörpapperet kan sitta runt kakan en stund + folie. Lägg i kylskåpet för att "ligga till sig" lite - så att smörkrämen får stelna till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.