Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbart god chokladpannacotta/chokladpudding

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Provade mig fram igår då jag skulle göra chokladpannacotta och detta är vad det blev, supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen/pulvret i kallt vatten i ca 5 minuter.
  2. Koka upp grädden och sockret i en kastrull. Ta kastrullen från plattan.
  3. Pressa vattnet ur gelatinbladen, lägg bladen/pulvret i gräddblandningen och rör om ordentligt, tills de har smält. Tillsätt kakaon och oboypulvret, blanda. Fördela blandningen i 5 glas, eller dessertskålar, trä över plasfolie, eller liknande och ställ in i kylen cirka 2 timmar(jag behövde lite mindre än 2 timmar).
  4. Servera som den är eller med någon sorts bärgrädde, du bestämmer!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.