Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpudding med hallongrädde

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Underbar chokladpudding i botten som toppas med härlig hallongrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölk, grädde, kakao, choklad och socker. Låt svalna en aning. Vispa ägg och äggula lite lätt. Slå chokladmjölken över äggen och rör ihop.
  2. Häll smeten i portionskoppar. Ställ portionskopparna i en långpanna och ställ in i 125° varm ugn. Häll lite vatten i långpannan och grädda i ugnen ca 35 minuter. Puddingen ska bara precis stanna, kyl.
  3. Vispa grädden, vänd ner hallonsylten och toppa de avsvalnade chokladpuddingarna med hallongrädde. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.