Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk köttfärssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbar soppa som är mycket mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skälj, ansa och strimla purjolöken. Kärna ur och trimla paprikan. Skala och råriv potatisarna på rivjärnets grova sida.
  2. Bryn färsen i oljan och smula den med hjälp av en gaffel.
  3. Tillsätt purjolök, paprika och potatis. Låt alltsamman fräsa några minuter utan att ta färg.
  4. Smaksätt med tomatpuré, paprikapulver och peppar.
  5. Häll på buljongen och låt soppan koka under lock cirka 15 minuter. Salt och peppar tillsätts efter egen smak.
  6. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.