- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Jag har varit i Ungern och ätit fantastiskt mustigt och gott, men just det här receptet hittade jag på Arlas hemsida, god till både vardag och fest!
Instruktioner
- Koka upp vattnet till pastan. Under tiden så kan ni bena ur kycklingen och ta bort skinnet om ni vill, skär sedan köttet i bitar. Skär purjolöken i tunna skivor och fräs den mjuk. Skala och hacka vitlöken och låt den fräsa med purjolöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull och lägg i kycklingen, purjolök, vitlök och timjan. Låt koka någon minut.
- Nu borde pastavattnet koka, så lägg i pastan och koka den.
Servera såsen med pastan, ett gott hembakat bröd och en sallad.
Publicerat den
30 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Första gången jag andvänder Ajvar relish .. gott!! Rätten blev uppskattad av både son o sambo :)