Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk kycklingpasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Jag har varit i Ungern och ätit fantastiskt mustigt och gott, men just det här receptet hittade jag på Arlas hemsida, god till både vardag och fest!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vattnet till pastan. Under tiden så kan ni bena ur kycklingen och ta bort skinnet om ni vill, skär sedan köttet i bitar. Skär purjolöken i tunna skivor och fräs den mjuk. Skala och hacka vitlöken och låt den fräsa med purjolöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull och lägg i kycklingen, purjolök, vitlök och timjan. Låt koka någon minut.
  2. Nu borde pastavattnet koka, så lägg i pastan och koka den. Servera såsen med pastan, ett gott hembakat bröd och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kex 7 februari 2008

    Första gången jag andvänder Ajvar relish .. gott!! Rätten blev uppskattad av både son o sambo :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.