Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk kycklingpasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pastarätt med smak och färg av ajvar relish, den mustiga ungerska paprikapurén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skär purjolöken i strimlor på längden. Lägg dem i pastavattnet när det återstår någon minut av koktiden. Ta bort skinn och ben på kycklingen. Skär köttet i bitar. Skala och hacka vitlöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan. Låt koka någon minut. Servera såsen med pastan.
  2. Tips! Blir det något över i glasburken med ajvar relish kan du blanda den med crème fraiche och få en god kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.