Ett nytt och smidigt sätt att tillreda den underbara Värmländska hackkorven. Allt görs i samma panna och serveras i densamma. Finns inte hackkorv att köpa där ni bor, så går den i nödfall att ersätta med pölsa.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
har aldrig hört talas om hackekorv,vad innehåller den(tänkte på nödlösningen med pölsa) är det ungefär lika,kan man steka den i skivor????snälla svara,nyfiken......
Hackkorv är som en fastare pölsa men med avgjort mer smak. Kan även stekas i skivor som blodpudding, den ska då stekas hårt så ytan blir knaprig. Den kan även kokas i lite vatten, blir då som en lös pölsa. Passerar ni någon gång Värmland så köp och prova. Den är billig.