Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljformar med icing

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Lättgjorda kakor som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop smör, socker, bakpulver, vetemjöl och vaniljsåspulver. Rulla degen till en lång rulle som delas i 25 bitar. Lägg dessa i pappersformar. Tryck till lätt med tummen i mitten av varje form så det blir en liten grop i varje kaka.
  2. Grädda 15 min i 200 graders ugn.
  3. Till fyllningen smältes 100 g smör. Rör i florsockret samt äggulan. När kakorna svalnat så lägger man i en klick fyllning i varje kaka (som fortfarande skall vara kvar i sina formar). Låt svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • emelain 18 januari 2011

    Underbart goda! :) Ska baka dem idag igen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.