Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljmusslor med mandarin

 
Skriv ut

Vaniljmusslor med härlig fyllning av yoghurt och vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla torra ingredienser i en matberedare. Tillsätt smöret i tärningar samt sirap.
  2. Mixa hastigt ihop degen.
  3. Tryck ut degen tunt i välsmorda musselformar av metall. Ställ formarna i frysen 15 minuter.
  4. Grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter på 200 grader. Låt formarna svalna något innan de försiktigt knackas ut.
  5. Smält chokladen i vattenbad och rör ner i yoghurt. Låt kallna innan musslorna fylls och toppas med mandarin och strössel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.