Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm gubbröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär ägg och potatis i små bitar.
  2. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna.
  3. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 min.
  4. Smaka av med svartpeppar. Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.