Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varma bär med frö-crunch och glass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det enklaste är det godaste! Ett knaprigt crunch och friska bär lyfter glassen till en toppdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienser till crunchet till ett smul.Fördela på en plåt med bakplåtspapper. Rosta mitt i ugnen till fin färg, ca 10 minuter.
  3. Värm bären på låg värme i en kastrull. Smaka eventuellt av med socker.
  4. Servera de varma bären med glass och toppa med knaprigt crunch.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.