Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varmrökt lax med risotto på dinkel, spritärter och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laga en fräsch och snabb risotto med varmrökt lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka schalottenlök och vitlök. Svetta med olivolja i en kastrull, slå på dinkel och buljongen. Låt koka under lock i 15 minuter.
  2. Rör ner ärter och parmesan, smaka av med salt. Vänd ner smöret med hjälp av en slickepott. Tillsätt dill och smaka av med salt och citronsaft.
  3. Bryt laxen och skär ner tomaterna i små kuber över risotton och servera med en citronklyfta. Toppa med spenat och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.