Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk pasta puttanesca

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i stora bitar, hacka oliver och kapris. Kärna ur pepparfrukter och skär dem i tunna skivor. Skala och finhacka löken.
  2. Hetta upp olja i en kastrull. Fräs vitlök och peppar under omrörning. Tillsätt tomaterna och tomatpuré. Låt koka ihop ca 10 minuter på svag värme. Rör ner kapris och oliver.
  3. Smaka av med peppar och ev. salt. Servera med spagetti och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.