- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kan varieras genom att använda cashewnötter istället för jordnötter. Prova att byta ut en del grönsaker mot andra du gillar.
Instruktioner
- Ansa och hacka salladslökarna. Skala ingefäran och strimla den fint. Skala morötterna och strimla dem fint. Skär sockerärterna i diagonala bitar.
- Ta av de yttre bladen från savoykålen och halvera huvudet. Skär bort stammen och strimla bladen fint. Hacka jordnötterna grovt med en vass kniv.
- Hetta upp oljan i en stor wok. Lägg i salladslök, ingefära och morötter. Woka 2 min. Lägg i sockerärter och kål och woka ytterligare 2 min.
- Lägg jordnötssmör, soja, vinäger och honung i en skål. Rör om tills allt är väl blandat och tillsätt det till woken. Woka 1 min.
- Tillsätt groddar och jordnötter. Blanda väl och woka 1 min tills alla grönsaker är mjuka och genomvarma. Servera genast.
Publicerat den
19 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar