Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vietnamesisk nudelsoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Soppan innehåller många asiatiska kryddor som gör den speciell

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp alla ingredienser till buljongen i en kastrull. Låt den sjuda 10-15 min. Ta bort citrongräs, limeblad och kanel.
  2. Koka upp vatten och häll det över nudlarna. Låt stå ca 5 min. Häll av vattnet.
  3. Ansa purjolöken och skär den i strimlor. Skala moroten och skär i strimlor Skär fläskfilén i bitar. Lägg grönsaker och kött i buljongen tillsammans med ingefära. Koka i ytterligare 5 min.
  4. Dela tomaterna och lägg ner dem i soppan. Fördela nudlarna i 2 skålar och häll på buljongen med kött och grönsaker. Servera med koriander

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.