Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vild pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Bryn renskav i smör i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med. Lägg över allt i en gryta. Rör i salt, peppar, enbär och timjan. Häll i buljongen och de frysta ärtorna. Rör ut mjölet i matlagningsyoghurten och rör ner det. Låt såsen koka ca 3 minuter. Servera med nykokt pasta
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.