- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Köttfärs är tacksam mat. Det här en variant på köttfärsbiff
Instruktioner
- Lägg ströbrödet i blöt i 2 dl grädde. Bryn löken i smör och vänd ner den i färsen tillsammans med ägget, persiljan och det blötlagda ströbrödet. Krydda med 1 tsk salt, peppar och viltkrydda. Forma färsen till avlånga bullar. Stek dem runt om ca 5 min eller tills färsen är helt genomstekt.
- Fräs svampen i smör, i en kastrull, ett par min, så den blir lätt gyllenbrun, tillsätt 3 dl grädde och buljongen, smaka av med salt och eventuellt vitlökspeppar. Låt koka tills grädden tjocknar lite.
- Servera svampsåsen biffarna, och gärna kokt potatis och svart vinbärsgelé
Publicerat den
16 augusti 2013
Liknande recept
Skriv kommentar