Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelantinbladen i blöt i kallt vatten i 10 min. Bryt chokladen i en skål. Låt grädde, mjölk, socker sjuda upp. Tag bort kastrullen, krama vattnet ur gelantinbladen och blanda ner dem i gräddmjölken så dom smälter.
  2. Häll i chokladen och rör tills den smält. Lägg i 4 portionsskålar och låt stelna i kyl minst 6 timmar. Servera med varma hallon/björnbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.