Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpannacotta med björnbär

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Sååå goood!!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Koka upp grädde och vaniljsocker, lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning. Krama ur gelatinbladen och lägg dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör tills gelatinbladen löst sig. Häll upp i portionsskålar/glas och låt stelna i kylskåp i 2-3 timmar innan servering. Garnera med björnbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.