Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladpudding med havtorns coulie.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En efterrätt som verkligen smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinbladen i vatten 20 minuter innan tillagning. Koka sedan upp grädden och mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret och hackad choklad.
  2. Krama ur gelatinet och lägg ner det också. Låt allt smälta under omrörning. Sila bort överflödig vätska med en finmaskig sil eller grov duk. Häll sedan upp allt i portionsformar. Låt stelna i kylen ett par timmar.
  3. Mixa havtornen till en puré med stavmixer eller gaffel. Smaka av med florsocker. Vänd sedan i de färska bären.
  4. Servera med puddingen och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.