Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit kladdkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Annorlunda kladdkaka med smak av vit choklad och kokos. Personligen föredrar jag att ha smält mjölkchoklad ovanpå, men det går även att ha chokladglasyr eller siktat florsocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i kastrull och bryt i chokladen under omrörning. Blanda i socker och vaniljsocker. Tillsätt ett ägg i taget. Rör i mjölet snabbt. Smöra en form (helst med avtagbar botten) och bröa med kokos. Grädda i 200 grader ca 20 min och stjälp upp kakan för att svalna något. Garnera med smält choklad, chokladglasyr eller florsocker.
  2. Servera gärna med frukt och vispad grädde

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.