Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och snabblagad kaka som serveras med grädde och hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet i en kastrull. Bryt i den vita choklad och låt den smälta tillsammans med margarinet. Tag sedan bort kastrullen från plattan och rör ner resten av ingredienserna. Häll smeten i en smörad form med kokos.
  2. Placera mitt i ugnen i ca 10-12 min i 200°

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • liem 17 februari 2011

    Jättegod, inte så söt som vanliga kladdkakor är

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.