Går bra att frysa! Och går alltför bra att äta direkt från frysen, också..
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Denna sås är underbar... Trots att det tar 1 tim att koka den så gör man det gärna ,med tanke på slutresultatet. Brukar frysa ned i små formar.
Den är kanske lite i sötaste laget, men gudomligt god ändå! Funkar att göra varm choklad på med. Värm en mugg mjölk och tillsätt chokladsås efter behag.
Det här är en klassiker (från allt om mat på 80-talet tror jag) i min familj. Tack för att du lagt upp det här! :-)
Vad gjorde jag för fel? Det blev bara torra smulor, som fudge, när jag vispde. Visserligen goda men knappast någon sås....