Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vita kladdmuffins.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Går inte att sluta äta trots att dom är ganska mäktiga. Härligt goda, speciellt om man tar dom lite halvfrysta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman allt, klicka ut smeten i ganska stora muffinsformar, grädda 200 grader i ca 12-15 minuter. Låt svalna.
  2. Vispa ihop frostingen, helst i någon slags matberedare är lättast så man får bort alla smör klumpar. Bred på frostingen över alla muffinsar.
  3. Kan behöva dubbla frostingreceptet, beronde på muffinsstorlekarna.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • monicadanell 10 maj 2008

    Vita kladdmuffins måste jag prova i helgen jag tror att det blir en 5 det låterså när jag läser ditt recept ska baka dom

  • marie79 19 maj 2008

    Fryser du in dom med frostingen på ? Glad om någon kan svara snart. Hur länge håller dom i frysen ? Håller på att baka till dopet =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.