Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksfrästa räkor i olja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Räkor man aldrig glömmer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva vitlöken tunt. Kärna ur pepparfrukten och skär den i tunna ringar. Hetta upp oljan i en traktörpanna eller vid stekpanna. Lägg ner vitlöken och chilin och fräs tills de fått lite färg.
  2. Tillsätt räkorna och fräs ytterligare några minuter. Salta, peppra och fördela i små portionsformar. Servera genast, det skall nästan bubbla om oljan. Bjud ett gott bröd till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.