Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Wienerbiff med aromsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Välj ut fina skivor av ox- eller kalvkött. Inga annorlunda kryddor eller grönsaker, men ändå jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör fettet till aromsmöret mjukt och tillsätt pepparrot och rikligt med persilja. Forma smöret till en rulle och lägg den i kylskåpet.
  2. Hetta upp stekfettet och lägg i de kryddade biffarna. Låt dem bryna 2-4 minuter på varje sida, beroende på tjockleken.
  3. Lägg sedan upp dem på varmt serveringsfat. Skär aromsmöret i 4 skivor och dekorera biffarna med smörslantarna på citronskivor.
  4. Råstekt potatis eller pommes frites är delikat till men oxå kokta grönsaker eller gärna en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.