Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yakitorispett med lime

 
Skriv ut

Yakitorispett med lime

Ingredienser

Instruktioner

Lägg bambuspetten i vatten i minst 20 minuter. Blanda ingredienserna till Yakitorisåsen, låt den koka upp och ställ sedan åt sidan så att den svalnar. Skär kyckling och grönsaker i lagom stora bitar och varva dem på spetten. Doppa eller pensla spetten i hälften av såsen och grilla dem sedan i 200º varm ugn i ca 8-10 minuter. Pensla gärna ytterligare några gånger med såsen under grillningen. Servera Yakitorispetten tillsammans med resten av den kalla såsen och ris eller nudlar, dekorera med limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.