Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

För vardag och fest. Lättgjord och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna, florsockret och vaniljsockret. Blanda i sylten.
  2. Vispa grädden hårt. Rör ned den och yoghurten i smeten. Häll upp yoghurtglassen i en form och frys i cirka 4 timmar.
  3. Tina yoghurtglassen i kylskåp en stund före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • T-e-z-z 2 april 2008

    Nja.. den var god =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.