Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Yoghurtglass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och lättlagad yoghurtglass!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna med florsockret och vaniljsockret. Vispa grädden hårt och rör ner den och yoghurten i äggblandningen. Häll upp glassen i en form och frys i ungefär 4 timmar. Rör om då och då. Ställ glassen i kylskåp en stund före servering. Ta ut och servera med t.ex. blåbär!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.