Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ägg skagen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket enklare än så här kan det knappast bli och gott är det också...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen i 5 minuter. Dela dem på mitten och garnera varje ägg med färdig skagenröra och toppa med rom, gärna löjrom + dillkvist.
  2. Det blir snyggare om du delar äggen på "andra ledden". Då skär man av en liten bit av bottnen för att få ägghalvan att stå stadigt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • misv0007 23 februari 2012

    Såg riktigt snyggt ut på buffebordet och gästerna verkade uppskatta dem

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.